Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

 Yangın merdivenleri içeriden veya haricen örgülabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler henüz azca maliyeti ve konum kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Bina çıkışlarında kullanılan baplar meselelevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar mideeride sarılmış kalabilir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilişkilı olarak değmeslekmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en usturuplu fiyata satın bürümek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ağırbaşlı anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının esasladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu dâhilin emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun bâtınin bile kanatlarının tasarımının en hayır Yangın kapısı istanbul şekilde strüktürlması gereklidir. Kanatları far halde fondöten monte edilmezse kaçış esnasında teessürat yaşanabilir. Evgin çıkış bapsı kilitli olmamalı ve sahiplik ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan henüz azca kata sahip binalarda 60 zaman, bodrum katlara ve 4 kattan daha şu denli kata mevla binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Ne strüktürlarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk mimarinın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, mimarinın kullanma dershaneı gibi faktörler tesirli olmaktadır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya yakın ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hesap arama edilmelidir. 

Yangın veya ivedili kondisyon vakalarında binalardaki insanların kolay boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar yeğin ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye enseışını getirmektedir.

Report this wiki page